L' Atelier_168.jpg

Over ons

'We are not your father's tailor'

About

 
rsz_img_6131.jpg

 

"WE ARE NOT YOUR FATHER'S TAILOR"

L'Atelier Menswear Amsterdam is een bespoke kleermaker aan het Singel in Amsterdam. Wij hebben ons gevestigd met het idee om de Nederlandse man te assisteren met het uitbreiden van zijn garderobe.

L'Atelier is niet een standaard kleermaker; onze missie is om maatkleding fris, jong en betaalbaar te maken. Omdat alles maatwerk is, kunnen wij aan alle wensen voldoen wat betreft kleuren, dessin of patronen. Of je nou op zoek bent naar een casual jasje, een mooie katoenen broek, een crispy wit overhemd,  een klassiek blauw pak of je trouwpak, wij kunnen je helpen je wensen waar te maken. Niets is te gek!

De geur van verse espresso komt je tegemoet zodra je de winkel binnenstapt, maar indien je wat verfrissenders lust, staat het pils ook koud. De kleermaker met goede smaak, kennis en passie voor kleding verwelkomt je ons inspirerende atelier. Hij zal jouw persoonlijkheid omzetten in een knap uitziend maatpak of jasje.

Er is een speciale collectie van stoffen uit Europa met unieke dessins. Samen met de kleermaker bepaal je welke knopen, voeringen of andere details jouw kleding afmaken. Jouw maten worden snel en precies genomen.In samenwerking met de beste kleermakers stoppen wij niet tot dat jouw kleding helemaal perfect en naar wens is.

Bij L'Atelier hebben wij passie voor alle aspecten op het gebied van kleding.

 
rsz_img_6102.jpg