Garderobekast

GARDEROBEKAST

 

De essentials voor elke L'Atelier garderobekast

Een driedelig pak is mooi, maar komt pas écht tot zijn recht wanneer je de losse onderdelen kunt combineren met je huidige garderobe. Zo maak je van één pak meerdere outfits en heeft jouw individuele stijl meer dimensie. Hier ligt dus de uitdaging om een samenhang te krijgen van kledingstukken waardoor je op deze manier een eigen stijl creëert die met alles goed te combineren is. Als je conservatiever bent, maakt dat helemaal niks uit: ook voor deze man bieden wij genoeg als het gaat om specifieke en unieke kledingstukken die alleen bedoeld zijn waarvoor deze gemaakt zijn. 

Wij denken mee over bepaalde keuzes in het proces. We kijken naar wat je al hebt hangen in de garderobekast en hoe we dat met je toekomstige kledingstukken kunnen uitbouwen, of we werken juist andersom. We beginnen met de basis bij L'Atelier en vanuit daar kijken we verder naar de opbouw van je garderobekast om zo een nieuwe stijl en identiteit te creëren. 

De garderobekast van elke man ziet er anders uit maar in grote lijnen bevat elke garderobekast dezelfde Essentials maar dan op een andere manier. De klassieke man zal meer basis kleuren in zijn kast hebben hangen met verfijnde stoffen die duurzaam genoeg zijn voor een lange tijd en die ook onder zware omstandigheden perfect blijven. De meer extravagante man heeft de meer gewaagde kleuren en ontwerpen in zijn kast hangen die hij zowel zakelijk als privé graag draagt. Voor alle typen heren kunnen wij van dienst zijn om te helpen de garderobekast zodanig op te bouwen dat er een eigen stijl heerst, dat het tijdloos is en dat het gemakkelijk te combineren is met andere Essentials.

Kijk hier of er al iets tussen staat wat goed aansluit op jouw bestaande garderobe.