Maatkleding

L' Atelier_372.jpg
 

maatkleding

Maatkleding zit beter en comfortabeler dan confectie. De aandacht voor het inmeten, zorgt ervoor dat de kleding die voor jou gemaakt wordt, direct als ‘eigen’ aanvoelt. Je voelt je hierdoor sterker en zelfverzekerder. Je hebt een ruime keuze in stoffen en prijsklassen. Dit betekent dat ieder ‘plaatje’ gerealiseerd kan worden. Je kiest voor gemak. Jouw maten staan nu vast en je hebt je persoonlijke adviseur. Vanaf heden hoef je je geen zorgen meer te maken over je persoonlijke uitstraling. De levertijd van een pak bedraagt ongeveer 6 weken.

 

Onze business essentials


Deze collectie aan stoffen biedt L’Atelier Amsterdam het gehele jaar door. De collectie combineert elegantie en performance en is het gehele jaar te dragen. De Essentials collectie bestaat uit business pakken in 100% merinowol Super 100, 110, 130 en 150, losse jasjes, 100% katoenen en linnen stoffen. De prijzen van onze pakken variëren van € 549 tot € 1.199 De stoffen zijn van de beste Italiaanse wevers en de collectie is altijd op voorraad en verkrijgbaar in een uitgebreide variatie van eigentijdse design en kleuren.

 

Seizoensgebonden

De seizoensgebonden stoffen omvatten een voorjaar/zomer collectie en een herfst/winter collectie. Twee keer per jaar introduceren wij onze nieuwe stoffen welke zich kenmerken door originele dessins en composities passend bij het seizoen. De prijzen van de maatpakken variëren van € 699 tot € 1.299 en van de jasjes van € 589 tot € 1059. De collecties bevatten bijzondere samenstellingen van wol en cashmère, zijde, alpaca, katoen, bamboe of hennep.

 

Shirts


De shirts van L’Atelier komen uit hetzelfde atelier als de pakken en werken samen met de specialisten op het gebied van prachtige katoenen doeken van bijzondere kwaliteit. Van Twill tot Oxford, van een elegante streep of een mooie ruit. De prijzen van een hemd variëren van € 99 tot 149.

 

Broeken


Het is natuurlijk niet altijd nodig om een pak te dragen. De meer casual kant kent de laatste jaren een sterke opkomst. Een mooie katoenen broek als chino maar met de luxe maakwijze is dit een geweldige chino. Combineer deze met een jasje en een mooi shirt, zodat niet te formeel naar bepaalde gelegenheden gaat. De prijzen van deze broeken variëren van € 189 tot € 349.

 

Overjas


De jas wordt door mannen vaak over het hoofd gezien, maar is zeker erg belangrijk. Een goed gesneden overjas is de finishing touch in je presentatie. De jassen van L’Atelier hebben een tijdloze uitstraling en dragen zeer comfortabel. De prijzen van de jassen op maat variëren van € 529 tot € 1399.