Trouwpak

L' Atelier_198.jpg

TROUWPAK

 

Proficiat!

De datum ligt misschien nog ver in de toekomst, maar het is wel tijd dat jij gaat bedenken hoe jij op jullie mooiste dag erbij loopt! L'Atelier Amsterdam is dè specialist op het gebied van maatkleding en maakt waanzinnige trouwpakken voor de man. Van traditioneel jacquet, tot een linnen pak voor een strand bruiloft. Wij willen jou graag helpen met het samenstellen van een trouwpak, waarvan je de losse items ook na jullie bijzondere dag nog kunt dragen. Maak daarom direct een afspraak voor een kennismaking en een espresso of een koud biertje en we vertellen jou graag over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Jij bepaalt de stijl

Omdat wij kleermaker zijn, is niets te gek! Zolang jij het kunt bedenken, kunnen wij het voor je maken. Mocht je geen idee hebben, staan wij je graag bij bij het zoeken van de perfecte outfit voor de perfecte trouwdag.

Keuzestress

Nu alle stoffen op je afkomen, en laat staan de opties van voering, knopen en afwerking, snappen wij dat de keuze er niet makkelijker op wordt. Hierin zullen wij jou begeleiden, zodat jouw trouwpak niet alleen perfect zit, maar ook flatteus. 

Een wit hemd

Er gaat maar weinig boven een fris hagelwit hemd. Mooie katoen of bijvoorbeeld linnen zijn uitstekende opties voor bij het trouwpak.

Ambacht

Het begint allemaal bij ambacht en de beste materialen. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Van de stof, tot aan de knopen en fournituren. Deze zelfde kwaliteit eisen we ook van onze espresso, maar ook onze nazorg. Wij houden graag contact met onze klanten voor eventuele nieuwe wensen in de toekomst. Jouw maten houden wij in het systeem.

Stijl

Traditioneel of meer casual. Indien nodig volgen wij de klassieke regels van het trouwpak volgens het boekje. Neem jij het niet zo nauw met de regels, dan helpen wij je graag met het samenstellen van een uniek trouwpak, wat jij na de bruiloft kunt combineren met je items in je kledingkast! Onze pakken gaan lang mee en het zou eeuwig zonde zijn dat jouw trouwpak na het huwelijk in de kast blijft hangen!

Bekijk hier alvast een paar van onze voorbeelden die mogelijk zijn als trouwpak.